Преминете към основното съдържание

Как да изберете бански за пищни форми

Last minute shopping за уверени стъпки по плажа
Calzedonia; Ulla Popken: Calvin Klein от Seven Seconds
Calzedonia; Ulla Popken: Calvin Klein от Seven Seconds © Архив на марките: Иван Василев

Няколко пъти от различни приятелки чух репликата: „Аз това лято нямам проблем със сладките неща, купих си цял бански“. И съм сигурна, че независимо от фигурата си, ще се разхождат елегантно и без никакви притеснения по плажа. Вие също може да го направите!

Ако имате притеснения за вашите форми, ще ви помогнем да изберете онзи модел, който ще изтрие брояча на калории в главата ви. Да, време е! Може би неслучайно и този сезон целият бански се оказа най-предпочитан, защото той прикрива всички недостатъци в областта на талията и корема и прави силуета много по-изразен.

Танкините, които са от две части, също са в полза за тези проблемни зони на тялото, като някои от моделите помагат за подчертаване на талията, ако е необходимо това.

Харесваме много и банските, при които долната част е с висока талия – малко ретро, но много шик. Сега добавяме и още една причина, а именно защото оформят изящно ханша. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser