Преминете към основното съдържание

Как да комбинирате три нюанса на синьото в една визия

Кейт и Уилям пристигнаха на изненадващо посещение в Северна Ирландия.

След края на кралския траур за Елизабет II, принцът и принцесата на Уелс веднага поеха новите си задължения - те правят официални посещения всеки ден и на най-неочаквани места. Преди ден двойката пристигна в Северна Ирландия. Кралската двойка кацна в Белфаст рано сутринта, за да посети благотворителни организации.

Кейт Мидълтън изглеждаше безупречно, както винаги, в тоалет, съчетаващ три нюанса на синьо. Пастелна копринена блуза от Winser London, тъмносин панталон и изискано палто от любимата й британска марка Alexander McQueen. Последният щрих са подходящите обувки Gianvitto Rossi и мини чанта Demellier. Уилям очевидно е решил да съгласува цвета на облеклото си със съпругата си, като е заложил на по-дълбоки нюанси на синьото.

Еднодневното посещение бе първото на принца и принцесата на Уелс до региона в новия им статут. Те първо посетиха PIPS, благотворителна организация, която предоставя кризисна подкрепа на хора, изложени на риск от самоубийство. По време на посещението Кейт и Уилям се срещнаха с членове на персонала, които разказаха за работата си и демонстрираха на височайшите гости какво представлява арт терапевтична сесия.

След това принцът и принцесата на Уелс се отправиха към новооткрития уличен пазар за street food Trademarket. Там кралската двойка участва в състезание по приготвяне на коктейли, което бе спечелено от Уилям.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser