Преминете към основното съдържание

Как да направите лятото си по-ярко?

Цветът за нокти може да промени визията и настроението ви
© iStock

През лятото да сме  цветни и дръзки е не само желание, но и естествено за много от нас. Дрехи, аксесоари, обувки – всичко в гардероба ни е цветно и свежо! Маникюрът и педикюрът са част от визията ни и отдавна не правят изключение, а следват тенденциите. Сега те може да са още по-ярки и закачливи с колекция БРИЗ на SNB Professional.

В нея открихме цветовете, които ни дават възможност да сме диви, закачливи и очарователни не само на парти, на плажа, но и в офиса или на вечеря. Всяка визия намира своя цветен оттенък в тази колекция лакове за нокти.

Историята на колекция БРИЗ започва с изкусително червено – лак за нокти НИНА, с който можете да добавите свеж акцент в стилната си офис визия, като го комбинирате с бижута в коралов цвят.

Лак за нотки НИНА

Ако сте на дни разстояние от мечтаната почивка, значи сте готови с визията за плажа и за бийч бара. Твърде вероятно е да сте избрали комбинация с цикламено. Любимо съчетание на жените през лятото в цветовете за маникюра и педикюра е цветът на лак за нокти СВЕТОСЛАВА.

Лак за нокти СВЕТОСЛАВА

Има още два цвята, с които можете да допълните красивата си плажна визия и това са лак за нокти ЮЛИЯ в бонбонено сладък, розов пастел и лак за нокти ДАНИЕЛА – малко по-дързък цикламен пастел.

В колекцията откриваме и два цвята от студената гама и точно те ни оставят без дъх.Те се комбинират перфектно с всеки от останалите четири цвята лак за нокти, като могат да превърнат маникюра и педикюра в истински шедьовър. Тъмносиният лак за нокти САМУИЛ и небесно синият лак за нокти ИВАН  събират в едно красотата на морските дълбини и чистотата на летния хоризонт.

Можете да откриете шестте нови цвята лак за нокти в салоните за красота или лично да се сдобиете с тях от www.starnails.bg.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser