Преминете към основното съдържание

Как да носим черно, без да изглеждаме мрачно? 23 стайлинг идеи от подиума

Галерия

Ако трябва да избираме между черно монохромно облекло или стайлинг в черно с контрастни цветови акценти, със сигурност бихме заложили на второто, за да избегнем нежелано мрачно излъчване.

Черно-белите комбинации завладяха подиума и този сезон, напомняйки ни, че не винаги само един цвят е достатъчен. Може да стилизираме черното и с други цветове, разбира се. Още по-лесно е да прибавим деним (класически, в синьо). Тук няма грешен избор.

Не случайно черното е символ на класическа елегантност и присъства във всяка една колекция. Съблазнява, привлича вниманието и насочва погледите към себе си. А според психологията на цветовете, жените, които често залагат на стайлинг в черен цвят, искат да подчертаят своята изключителност, индивидуалност и увереност. Обикновено това са дами със силен и изразен характер.

Черният цвят, също като червеният, се смята за един от най-чувствените и сексуални цветове. Двата заедно, също сформират перфектното дуо. За още ефектни комбинации – разгледайте галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser