Преминете към основното съдържание

Как да носим кожен панталон през зимата?

Когато говорим за тенденции през есен-зима 2016/2017, не може да не обърнем внимание на кожения панталон. Той отново е тренди и можете да го отктиете в севъзможни модели и цветове. Лачените кожени панталони съчетават два тренда в едно - винил и кожа....

Когато говорим за тенденции през есен-зима 2016/2017, не може да не обърнем внимание на кожения панталон. Той отново е тренди и можете да го отктиете в севъзможни модели и цветове. Лачените кожени панталони съчетават два тренда в едно - винил и кожа. Няма да сгрешите, ако добавите този артикул в гардероба си, а начините по които да го носите са безброй.

Ето и няколко съвета как и с какво да носите коженият панталон през студените дни:

Дантелен топ

Това е страхотен избор, ако сте решила да излезнете на бар или дискотека с приятели. Съчетанието между дантела и кожа е едно от предпочитаните за сезона. Избрали веднъж тази комбинация, сама ще се убедите колко сексапил и дързост излъчва вашето тяло, гарнирано с подобен стайлинг. 

Сако или тренч

За по-елегантните дами, които все пак искат да носят кожен панталон, добър избор е комбинацията със сако или блейзър. По този начин ефектът пада основно върху по-гладката повърхност на панталона и това позволява да спазите дрескода и актуалните тенденции едновременно.

Пуловер

Изберете пуловер с едра плетка и не се колебайте да го съчетаете с кожа. Тук правилото, че противоположностите се привличат, важи и по този начин ще имате една стилна всекидневна визия.

Рокля

Една от най-актуалните тенденции за есен-зима 2016 безспорно е съчетаването на рокля с панталон. Ако горната ви част е по-изчистена, смело изберете кожа за долната. Можете да завършите с масивни аксесоари и обувки на висок ток.

Тишърт

Може да си направите една много свежа тийн комбинация, като съчетаете кожения панталон с интересен тишърт. Това не означава да слагате и спортни обувки. Напротив! Добавете тънко високо токче и няколко ефектни гривни, за да завършите напълно визията си.

Разгледайте и предложенията ни за шопинг в галерията от снимки:

Автор Кристиан Пижов

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser