Преминете към основното съдържание

Как да носим любимата си плисирана пола?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Това лято плисираните поли отново са на върха и уверено водят челните тренд класации. Ефектът, който създава плисето, е женствен, нежен и романтичен, точно затова го обичаме толкова много. Знаехте ли, че то се появява за пръв път в древен Египет, като тогава украсявало дрехите на благородниците? Дори свободно се разпростирало и в мъжкия гардероб!

Може да експериментирате с всеки един цвят. Модните диктаторки ни показаха пъстра цветова палитра. Докато се разхождахме виртуално из улиците на модните столици, забелязахме, че преобладаващи са: синьото, бялото, жълтото и черното. Бялата и черната плисирана пола би си подхождала с почти всичко. Какво ще кажете за удобни кецове и прилепнала неонова тениска? Не забравяйте и аксесоарите – може да прибавите любимите си слънчеви очила и малка клъч чанта. Монохромното стилизиране също е добър избор, както знаете, в момента е супер актуално. За още стайлинг идеи – разгледайте галерията ни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser