Преминете към основното съдържание

Как да носим любимия колан: 40 идеи от новите есенни колекции

Галерия

В галерията ни ще намерите 40 стайлиг идеи с колан, защото начините, по които може да го носим, са много. Коланите са бижу за всеки тоалет, придават ефектно излъчване и елегантност. Трябва да си признаем, че понякога не обръщаме внимание на детайлите, но знаем, че те са важни. Не винаги имаме време да развихрим креативното си фишън мислене и да прекараме часове пред огледалото, пробвайки различни комбинации от аксесоари. Коланът е лесно решение, когато бързаме, а ефектът, който поставя, е гарантиран.

Altuzarra, Annakiki, Balmain, Celine, Chanel, Chloé, Coach, Elisabetta Franchi, Emporio Armani, Etro, Fendi, Ferragamo и Ferretti ни помогнаха, като ни дадоха наготово няколко визии, на които може да заложим. Ще се изненадате да разберете, че този аксесоар може да бъде носен по много начини, дори и с рокля. Подчертава талията и акцентира върху нея, прикрива несъвършенствата и ни кара да се чувстваме още по-добре в дрехите, които сме избрали.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser