Преминете към основното съдържание

Как да носим райе през зимата?

Една от най-обичаните шарки на всички време си остава райето. Вижте как и с какво да го носите през студените дни
© ImaxTree

Зимата е вече тук, но това в никакъв случай не означава, че трябва да се обличаме скучно и монотонно. Класическите шарки присъстват под всякаква форма и в зимните колекции на модните марки. Но този път вниманието не е насочено толкова към шарката, а към това как и с какво бихте могли да комбинирате райето.

Тази година тенденцийте показаха на всички, че райето може да се комбинира с абсолютно всичко. От щампи и кожени облекла, до пайети и дрехи с метални отблясъци. Нека не ви притеснява въпросът дали хоризонталните линии ще ви накарате да изглеждате по-пълни. Те са абсолютен хит и трябва да имате поне една дреха на райета. Еднакво добре стоят на безгрижни макси рокли, както и на секси къси модели. Дебелината на линиите и комбинацията от цветове е ваш избор. Както казахме по-горе, тази зима всичко е възможно. Ако сте достатъчно смела, направете комбинация от различни видове райе в едно облекло и добавете палто с животинска щампа.  

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser