Преминете към основното съдържание

Как да носим сиво през зимата, без да изглеждаме скучно?

Сивият цвят е безхарактерен и скучен? Не и този сезон!
© IMaxTree

Ще ви дадем няколко страхотни идеи за това как може да превърнете обикновения сив цвят в страхотна стайлинг сензация! Сивото е изключително подходящо за зимния сезон!

Учените са разработили различни теории за това как цветовете влияят върху психическото и физическото ни състояние. Сивото се свързва с високите технологии и стремежи. Смята се за неутрален цвят, който изразява липса на емоция. Това е просто мит! Ние ще ви покажем, че може да излъчвате страхотна енергия, докато носите сиво.

Mountainyam показва един внушителен сив костюм, съчетан с бяла риза, многоцветно яке, което да ви топли през студените дни и черни лъскави кубинки. С този стайлинг ще се чувствате удобно и същевременно ще сте предпазени от снежното време навън. Тази визия е изключително подходяща за работната седмица в офиса.

За ослепителна визия може да се доверите на Agnes Sunyer. Този тоалет е подходящ за всякакви поводи – за работа, среща, разходка или парти. Сивият панталон, съчетан с бял топ, е класика, която никога няма да излезе от тренд класациите. За да стане още по-впечатляваща визията ви, прибавете една черна чантичка. А защо не и обувки на висок ток?

За още интересни комбинации на сивото от модния подиум – кликнете върху галерията ни!

Нямаше как да не обърнем и специално внимание на сивите рокли. Роклята е бижу за жената! Колкото повече рокли имаме в гардероба, толкова по-добре! Представяме ви някои от най-известните жени в света, които се довериха на роклите в сив цвят:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser