Преминете към основното съдържание

Как да носите червило като звезда

Спрете да се страхувате от червения цвят на устните

Няколко рекламни лица на L'Oreal Paris застават зад мисията на козметичния бранд – да убедят жените, че всяка от тях си има червило! Гримът вече изглежда различно, защото е повече от съблазнителен. Най-съкровеното желание на жените е именно това – да съблазняват. Тази е и причината да експериментираме с червилото и да се осмеляваме да носим силни цветове. А Ева Лонгория, Джулиан Мур, Блейк Лайвли, Летисия Каста, Наташа Поли и Джоан Смолс ни показват как точно се прави това.

Всяка година колекцията на L'Oreal Paris „The Pure Reds“ да се завръща с избран цвят. След „The Nudes", L'Oreal Paris създаде „Pur Rouge" – колекция от матирани червени цветове! Изваяни от полутонове, те предоставят на всяка жена перфектния нюанс, който подчертава красотата ѝ. Kолекция е изключително женствена и изтънчена до най-високо ниво за всички.

Вече няма причина да се страхувате от червеното. Защо? Изключителната матирана формула прави цвета така наситен, но осигурява и комфорт за устните. Пудрени сфери + микронизирани пигменти + масло от жожоба разкриват интензивните червени нюанси. Всеки цвят е вдъхновен от една от музите на L'Oreal Paris и е оформен с изключителна прецизност, за да предостави на различния тип кожа перфектното матирано червено, което подчертава красотата на всяка жена. Този индивидуализиран подход разкрива блясъка на всяко едно лице.

Така че: всяка жена с червилото си! 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser