Преминете към основното съдържание

Как да подготвим гардероба си за ранната есен?

Макар времето все още да обещава високи температури, ние поглеждаме към следващия моден сезон
© ImaxTree

Август настъпи, а с него идва така нареченият "следобед на годината". Дните бавно стават по-къси, сутрините, преди работа, по-хладни, а следобедното слънце по-оранжево. Идва моментът, когато жаркото лято отстъпва на хладната есен. Прозрачните и леки модели, често щедро разкриващи плът, губят позиции от тенденциите на новия моден сезон.

Всички знаем колко досадно може да бъде късното лято или ранната есен, когато сме пред трудна дилема за това, какво да облечем. Сутрин и вечер е твърде студено, на обяд е все още така горещо, а половината седмица е обляна в дъждове.

Тук е моментът да направим първата малка стъпка към есенния гардероб. Не бързайте да вадите палтата, но определено започнете с фини пуловери, миксиране на десени и изграждане на визия на няколко слоя.

Време е да преминем към по-остри силуети и дори да дадем път на подплънките за рамене. Оставете флоралните принтове и започнете да преминавате към райе, каре и дори пробвайте да ги комбинирате заедно.

Разбира се, не е задължително да се отказвате от любимата си ефирна пола под коляното. Просто я комбинирайте с широк пуловер в същата гама. Сложете тънък поло под късата рокля с тънки презрамки, за визия вдъхновена от 90-те.

Осмелете се да комбинирате сандалите с контрастен цвят чорапи за онези студени сутрини преди работа. И най-важното: забавлявайте се с модните възможности на този междинен сезон, когато лятото все още е тук, но може да заемете нещо от гардероба на есента.

Разгледайте галерията и се вдъхновете от улиците на Лондон и Милано по това време на годината.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser