Преминете към основното съдържание

Как да повдигнем настроението си? С пъстрите принтове на Moschino Resort 2023

Галерия

Както знаете, Moschino винаги се откроява с ярки цветове и весели принтове, забавни чанти и екстравагантни бижута. Но този път ни представи по-пъстра палитра от всякога. Ако чувствате, че днес не сте в много добро настроение, разгледайте визиите от круизната колекция на Moschino – няма как да не ви зареди положително. Ще се натъкнете на: флорали; принт на зелени черешки върху червен фон; десен на квадратчета; на вълни и всякакви други абстрактни фигури, обагрени в различни ярки цветове.

Половината от облеклото сякаш беше предназначено за плажа, това е другата причина, поради която ни впечатли толкова. В галерията ни ще намерите: къс топ, стилизиран с шорти, с мини или с макси пола; рокли и сетове, плетени на една кука; джинси и дънкови якета, подходящи за ежедневието и още много стайлинг идеи, който ще ви провокират да обновите гардероба си и да внесете малко повече пъстрота в ежедневната си визия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser