Преминете към основното съдържание

Как да превърнем жилището в дом с атмосфера?

Малките промени, които ще ви направят щастливи у дома

© istock

Какво е нужно, за да се превърне едно най-обикновено жилище в истински дом? Със собствена атмосфера, която отразява нас. Не говорим тук за грандиозни ремонти, а за няколко малки промени, които са в състояние да внесат онова толкова леко и неподправено усещане за щастие във вашия дом.

Задължителната щипка индивидуалност

Ако обичате изкуство, купете си репродукции или малки пластики и ги поставете на места, където ще ги виждате и ще им се наслаждавате. Това ще придаде на жилището ви съвсем различно излъчване. Ако сте любители на по-нестандартните деко идеи, можете да включите като акцент в интериора огледалото, стълбата, колелото.

Декорирайте с цветя

Цветята внасят уют и красота в дома. Разкошни са големите вази с букети, но ние може би предпочитаме саксиите. Изборът е изцяло ваш, при всички случаи няма да сбъркате.

Поддържайте чистота

Има ли нещо у дома, което никак не ви се иска да почиствате и старателно оставяте за следващ момент? Като ваната например! Или прозорците! Поддържайте чистотата им редовно и така винаги ще имате усещането, че сте в нов уютен апартамент.

Вземете си домашен любимец

Нищо може би не създава уют у дома така, както една мъркаща котка или едно вярно куче. Разбира се, добре би било да разполагате с достатъчно пространство и време, за да полагате необходимите грижи за тях. Все пак те са членове на семейството.

Здравей, Аз!

Ценим ли достатъчно времето, което прекарваме сами със себе си? Опитайте се за една нощ поне да изключите телефона си, да направите прекрасна вечеря само за себе си и да правите неща, които са ви приятни. Така ще се почувствате щастливи у дома.

5 филма, в които пътешествията са по-необичайни

Вижте повече

5 филма, в които пътешествията са по-необичайни

Те могат да ви вдъхновят за следващата ви дестинация, но могат и да ви дадат идея как да преоткриете себе си

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser