Преминете към основното съдържание

Как да прибавим повече празнично настроение със стайлинга си през декември?

Галерия

Още е рано да мислим за коледния и за новогодишния си тоалет, но не е рано да прибавим повече празнично настроение в ежедневието си. Украсяването, на дома и на елхата, е първата стъпка. След като го направим, определено се чувстваме още по-уютно вкъщи. Сипете си чаша горещо мляко с какао (или чаша червено вино) и нека заедно разгледаме стайлинг предложенията на Chanel, Dior, Hermes, Scervino и Valentino.

Пайетите и блясъкът със сигурност създават празнично усещане, но ако искаме да разнесем коледния дух, с помощта на тоалета си, трябва да помислим малко по-креативно. Червения цвят е най-подходящ, както знаете. Извадете от гардероба любимите си модни придобивки в червено, застанете пред огледалото и пробвайте различни комбинации. Съчетанието със зелен цвят е класически коледен избор, както и карето, под всякакви форми. Хвърлете по един поглед и на всички плетени находки, които имате, особено пуловерите. Едва ли има по-мека и уютна дреха от топлия пуловер.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser