Преминете към основното съдържание

Как да привлечете внимание дори в класиката черно и бяло?

Черно-бял контраст е силната тенденция за есен-зима 2015: 23 шопинг предложения

Черно или бяло?

Този сезон не сте изправени пред такъв избор! Визия в черно, визия в бяло или комбинация от двете е новата тенденция за есен-зима 2015 - така ще бъдете на модния front row през цялата зима. От контрастиращи геометрични фигури до по-ситни графични и огледални принтове, дори пачуърк комбинации, дизайнерите ни демонстрираха визии, които лесно ще впишете в различни стилове на гардероба ви.

Двата нюанса на монохромната палитра създават усещане за елегантност и същевременно са лесно комбинативни. Подходящите аксесоари и обувки променят излъчването на всеки аутфит - изцяло белите и черните визии са перфектни за феновете на минимализма. Ако сте по-екстравагантна личност, монохромната комбинация е пророкативна за вас! Дали ще заложите на строго елегантна визия или по-семпла комбинация, подходяща за офис, вдъхновете се за експерименти с контрастиращи аксесоари.

Съвет: Най-хитрият начин да постигнете ефекта на тази тенденция е, като комбинирате едноцветни отделни части - заложете на сако в бяло и рокля в черно, ако искате да продължите да носите тези дрехи и след като тенденцията отшуми.

Автор Ренета Каневска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser