Преминете към основното съдържание

Как да разберете, че мъжете ви харесват?

Най-лесно е , ако той ви покани на среща
© iStock

Често жените трудно разбират знаци и сигнали, които мъжете изпращат до тях. Представителите на силната половина на човечеството са по-срамежливи, отколкото си мислим. Това не зависи от социалния статус или физическите данни. И все пак всеки мъж подава определени сигнали, ако хареса жената. Вижте за какво да гледате.

Той се усмихва, като ви види

Ако забелязвате, че колега или съсед, познат, приятел се усмихва всеки път, когато ви види, това е първият знак, че той не е равнодушен към вас. Лесно може да го проверите: обърнете внимание на мимиките му, когато разговаря с други хора.

Запомня всяка подробност, свързана с вас

Забелязал в разговор, че обичате черен шоколад, не се учудвайте, ако на следващия ден ви почерпи с такъв. Съгласете се, че ако човек, който е безразличен към вас, едва ли ще запомни името на любимия ви филм или книга.

Когато ви види, машинално оправя дрехите си

Рефлекс да посегне към вратовръзката си или да оправи косата си? Това е положителен знак, че не е равнодушен. Всеки мъж, който изпитва симпатии към вас, ще се постарае да изглежда добре в очите ви.

По време на разговора той разглежда лицето ви

Ако, докато разговаряте, той разглежда чертите на лицето ви, като особено изостря вниманието си върху устните ви, как мислите – дали е равнодушен? Причината за това е, че той иска да запомни образа ви и след това отново и отново да го пресъздава в паметта си.

Старае се да скъси дистанцията между вас

В бизнес етикета или дори в обикновеното ежедневие съществува лична дистанция, която пази личното пространство на всеки. Ако ваш колега или приятел се опитва да я преодолее, със сигурност не е равнодушен към вас.

Интересува се от мнението ви

Не се изненадвайте, ако един ден той ви попита какъв чай предпочитате или кой е последният филм, който сте гледали. От една страна може да приемете това като банална вежливост. НО от друга е признак, че той иска да ви опознае.

Опитва се да ви докосне

Може да ви звучи клише, но е доказан факт: желанието за тактилен контакт е сигурен признак за симпатия.

Автор Люба Вангелова

Още по етикети

секс , мъже , жени , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser