Преминете към основното съдържание

Как да разберете дали той наистина ви харесва?

Искате да не си губите времето с мъж, който няма намерение да се ангажира? Няма страшно, разполагаме с професионалист, чиито изпитани методи ще ви помогнат да успеете във всяка ситуация
Интересна ли сте му?
Интересна ли сте му? © iStock

Да разберете дали някой е наистина заинтересован още на първа среща не е чак толкова лесно, колкото изглежда. Как да разчетете езика на тялото му? Питаме Маруан Мери – елитен посредник, ходещ детектор на лъжата и специалист по поведенчески анализ!

Корпорации и правителствени организации от цял свят му звънят в критични ситуации – заложници, откупи, изнудвания, ескалирали протести, свръх деликатни транзакции и много други. Маруан ръководи базираната в Париж Агенция за преговори (ADN), която основава заедно с Лорен Комбелбърт, бивш кадър на френския еквивалент на SWAT отрядите.


КОЙ ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА?


Специално за ELLE известният парламентьор издава някои свои трикове за ефективни срещи. За да направи трасето пред вас малко по-лесно за маневриране!

Кризисна ситуация

На първа среща сте. И сте запленени от чара му. Но как да тълкувате поведението му? Не може ли да не сваля поглед от вас? Или пък все гледа някъде другаде? Почесва си носа, върти се на стола си и докосва лицето си...

Какво означава всичко това? Интересна ли сте му? Вече е хлътнал? Или е отегчен? Паникьосана сте! Не знаете какво да си мислите.

Какво наистина искате

Да не си губите времето с мъж, който няма намерение да се ангажира, или да избегнете унижението от отхвърляне. Не искате и да изпуснете някого само защото е срамежлив или наистина ви харесва, но не знае как да го покаже.

Съветът на професионалиста

„Трябва да сравните поведението му с неговото обичайно такова – което, разбира се, е много трудно, когато не познавате човека добре. С определени мъже, които не са срамежливи, броят на погледите очи в очи ще се увеличи във флирт ситуациите.


10 НЕЩА, ЗА КОИТО МЪЖЕТЕ НА ПЪРВА СРЕЩА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ


Стеснителният мъж ще се опитва да избегне погледа ви в такива моменти. Това не означава, че не ви харесва, напротив! Поглежда ли леко настрани, докато накланя глава на една страна и почесва бузата си („погалване“, с което се опитва да се успокои)? Няма съмнение – спечелили сте сърцето му. Просто се опитва да скрие вълнението си (и желанието си). Поемете инициативата.“

Шанс за успех

100%. Разбира се, успешната първа среща не е гаранция за успешна връзка.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser