Преминете към основното съдържание

Как да се гримираме през зимата?

Има си няколко тънкости, вижте ги

През зимата кожата ни е особено чувствителна, лесно се изсушава и напуква и затова е много важно да знаем как да се гримираме правилно, за да изглеждаме в най-добрата си форма.

Лека основа

Използването на лека основа за грим ще ви осигури безупречен вид и усещането за комфорт. При избора й, се старайте да изберете продукти с цвят, който да е съобразен с тона на деколтето и шията. Така ще съчетаете правилно основата с естествения цвят на лицето. Използвайте и коректор за скриване на несъвършенствата по кожата.

Бронзант за изтънчена визия

През зимата се налага да замените бронзанта, който използвате през лятото, с такъв в по-светъл нюанс. С голяма кръгла четка нанесете продукта върху скулите, а след това минете отгоре с руж в прасковен нюанси. За по-съблазнителна зимна визия използвайте сенки за очи в тъмни тонове. И още един съвет: стойте далеч от студените цветове, тъй като те създават ефект на „измити“ очи.

Устни в червено, шоколадово или лилаво

Червилата в червен, шоколадов и лилав цвят са абсолютен хит тази зима. Подчертайте красотата на устните си с някой от тези цветове, като ги комбинирате със сенки в сребристо, златисто или кафяво. Зимата не предполага тежък грим и затова би било добре да се придържате към правилото – „колкото по-малко, толкова по-добре“.

 

Още по етикети

съвети , зима , грим
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser