Преминете към основното съдържание

Как да се облечем топло през лятото?

Температурите навън ни карат да оставим на страна летните рокли и сандали и да извадим шлиферите, тънките пуловери, саката и ботите
© IMaxTree

Това лято се явява като истинско предизвикателство за всички почитатели на модата. Климатичните условия и резките температурни промени не позволяват да забравим за пролетно-есенните дрехи, а по-скоро да се научим по какъв начин да ги вкараме в летния си стайлинг.

При температури под 18 градуса, най-добрите ви приятели ще се окажат дънките, коженото яке, шалът и сакото. Те лесно могат да влезнат като допълнение към някоя лятна рокля и да ви осигурят комфорт и топлина. Комбинации със спортен суитчер, или летни кожени ботуши също са вариант, за да се справите с прохладните летни дни. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете нашите street style предложения за подходящ стайлинг за студените летни дни:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser