Преминете към основното съдържание

Как да се завърнем успешно в офиса?

Дори и да заспивате под шепота на вълните, голямото завръщане към работен режим е неизбежно
Proenza Schouler, Saint Laurent, Badgley Mischka, Alberta Ferretti
Proenza Schouler, Saint Laurent, Badgley Mischka, Alberta Ferretti © ImaxTree

На всички е ясно, че след жадуваната и дълго чакана ваканция влизането в обичайния работен режим е неизбежно. Но как да го направим? Дали да се опитаме да запазим, поне за известно време, духа на лятото, или да се завърнем ударно, със смели планове и сила на характера?

Колкото и да ни убеждават, че плавният преход е за предпочитане, визията, която казва МОМИЧЕТО СЪС СИЛНИЯ ХАРАКТЕР Е ТУК, е по-доброто решение. А какъв по-добър начин да го афиширате, като се вдъхновите от мъжкия гардероб?

Стратегията е изпитана от времето и е сред любимите теми на дизайнерите. Ревери, панталони, студена вълна... са сред предпочитаните варианти. Ако сте решили да добавите няколко по-меки щрихи към ясните конструкции, добавете категорично женствени акценти. Дантела, обувки на ток в ярък цвят или чизми, комбинирани не с едно, а с две сака, са успешният избор.

Вижте в галерията как го правят момичетата в типичната градска среда.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser