Преминете към основното съдържание

Как да стилизираме кожените дрехи?

Галерия

Ако попитаме Бела Хадид, би отговорила, че перфектното допълнение към кожения ни гащеризон през есента е пухкавият пуловер. Още е рано да го изваждаме от гардероба, но все пак е добре да помислим от какво се нуждаем за следващия сезон. Кожените дрехи определено присъстват в нашия шопинг лист. Затова селектирахме няколко стилни решения с тях от модните писти.

Коя е любимата ви модна придобивка? Може би роклята? През по-прохладните есенни дни може да се доверим на кожен модел, който сега носим само вечерта. Докато се радваме все още на горещото и слънчево лято, осъзнахме, че вечерните ни визии в момента, могат скоро да бъдат трансформирани в дневни, след като температурите се понижат. Но до тогава, не пропилявайте остатъка от любимия сезон вкъщи на дивана. Готови ли сте да си организираме домашно модно ревю с кожени дрехи? Извадете ги от гардероба и да започваме.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser