Преминете към основното съдържание

Как да стилизираме любимия си бял панталон? 17 стайлнг идеи от подиума

Галерия

Време е да извадите белия панталон от гардероба, ако не сте се осмелили да го направите през мразовитите месеци. Докато говорихме за тенденциите през есен-зима 2021/2022 ви споменахме, че ако можем да го запазим бял, имаме свободата да го носим, където и когато си поискаме, тъй като много от дизайнерите го включиха в колекциите си.

Събрахме едни от най-атрактивните визии, които видяхме на подиума за този сезон, за да ви напомним, че бялото създава усещане за чистота, свежест, елегантност и младежко излъчване, както и че си подхожда с всички други цветове. И днес най-актуална остава комбинацията му с черно.

С какво най-често носите белия си панталон? Разглеждайки внимателно всяка от визиите, забелязахме, че блейзърът е универсално допълнение към него, както и кроп топът. Повече от тоалетите са почти изцяло в бяло, което потвърждава, че монохромното облекло е тотален лидер тази пролет.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser