Преминете към основното съдържание

Как да тренираме, докато сме на почивка?

Летните пътувания са сериозен аргумент да загърбите тренировките. Но не и тези 30-минутни упражнения, които можете да изпълнявате навсякъде

© iStock

Упражненията, които ви представяме, са разработени от американската компания Urban Jungle и основното им предимство е, че за тях не се нуждаете от никакви уреди. Използвайки тежестта и съпротивлението на собственото ви тяло, вие можете да спортувате дори в хотелската стая или на плажа.


5 СЪВЕТА ЗА ЕФЕКТИВНА ТРЕНИРОВКА


Цялата тренировка не продължава повече от 30 минути, като се позволяват само 30-секундни почивки между отделните серии. За отлични и бързи резултати правете упражненията по 3 пъти седмично и с всяка седмица увеличавайте повторенията. Комбинирайте с кардио тренировки или йога два пъти седмично.

Само след няколко седмици ще започнете да се чувствате по-силни, ще имате повече енергия и ще видите как дрехите ви стават все по-широки. Вижте осемте упражнения в галерията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser