Преминете към основното съдържание

Как да влезете във форма за плажа само за 2 седмици?

И още от новия брой на сп. ELLE: може ли да запазите фигурата си по време на all inclusive ваканцията, без да гладувате; грешките, които пречат да отслабнете; какво е нужно, за да имате пълноценна почивка?
Моделът Алиса Кузенная на корицата на новия брой на сп. ELLE, посветен на ваканцията
Моделът Алиса Кузенная на корицата на новия брой на сп. ELLE, посветен на ваканцията © GIULIANO BEKOR

Последните дни преди ваканцията обикновено сме подложени на стрес. И на тежки диети, за да влезем във форма за плажа. Възможно ли е това да стане само за 2 седмици? На страниците на новия брой на сп. ELLE ще разберете как. Добрата новина е, че не е нужно да гладувате – има някои трикове, които дават страхотни резултати дори за толкова кратко време, като количеството сън и водата, която консумирате, например.

© GIULIANO BEKOR, Сесията с Алиса Кузенная, заснета специално за ELLE България в Ел Ей

Новият брой на списание номер едно в света на модата е посветен на пълноценната почивка. Да надвие стреса, да се отпусне и да се наслаждава на ваканцията се оказва мисия невъзможна за модерния човек. Но винаги има стратегии, които работят безотказно. ELLE този месец е пътеводител на истинския отпускар! Вижте кои са малките неща, които трябва да промените, за да се радвате на балансирана почивка.

И още за ваканцията от страниците на сп. ELLE: как да запазите фигурата си по време на all inclusive почивката, без да гладувате, упражнения за стегнато дупе и грешките, които пречат да отслабнете.

© GIULIANO BEKOR

В новия брой на списанието ще откриете отговор и на въпроса: „Къде живее щастието – дали идва от главата, или от душата, или го усещаме със стомаха?“. Експерти обясняват къде и как се заражда то и какво самите ние можем да направим, за да стимулираме производството му.

На страниците на сп. ELLE ще си спомните с носталгия за едно, вече старомодно явление, което след години, а може би и много скоро ще се превърне в отживелица, откакто социалните мрежи и чатовете иззеха функциите му – разговора по телефона. Защо е важно да си припомним силата на доброто старо „ало“?

© JOSEPH DEGBADJO

И още: цветотерапията на цветовете в летния гардероб – онези, които ще провокират слънчеви емоции дори в сивотата на града, и останалите, които ще пълнят куфарите за почивката. Както и други интересни новини от света на модата и красотата в компанията на Лив Тайлър, която реши да заживее в Лондон, Радина Кърджилова, която разказва с какво я промени раждането, Роналдо, който доказва, че пътят от бедността до успеха не е невъзможен, Сара Джесика Паркър, която купува дрехи втора употреба, и всички онези знаменитости, които не се отказват да спят в каравана, да носят пазарските торби или да плетат чорапи, въпреки космическите хонорари и славата.

Струва си да се изключите за малко от забързаното ежедневие и да минете в режим ваканция с ELLE в ръка! Търсете новия брой на списание номер едно в света на модата от 20 юни!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser