Преминете към основното съдържание

Как е създаден костюмът на Анджелина Джоли в "Господарка на злото"?

Майсторска работа на Ralph & Russo

Новият филм за приключенията на злата орисница не би могъл да е толкова впечатляващ без правилните костюми. Един от тях беше роклята създадена от Ralph & Russo, която е отнела на дизайнерския екип цели 700 часа!

„Не ни се налага често да измисляме рокли, които трябва да се съчетават с рога и крила“, шегува се Тамара Ралф, дизайнер на Ralph & Russo. Но дори и при тези нови обстоятелства Тамара и Майкъл се справиха възхитително.

Анджелина Джоли е тази, която препоръча Ralph & Russo на снимачния екипа на "Господарка на злото 2". Костюм директорът на филма - Елън Мирожник също остава доволна.

Работата по роклята започва със създаването на основата от тюл. След като постигат перфектното вталяване, дизайнерите разработват и детайлите по черната рокля. След това те създават костюма с помощта на специален силикон.

Острите разкъсани контури на роклята не само създават ефекта на „рисувано върху кожата“, но и подчертават характера на Злодеида.

„Тази рокля е много мрачна, но подчертава силата на героинята“, казва Тамара Ралф. „Анджелина наистина ни помогна при съдаването на тази рокля, така че образът стана много органичен.“

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser