Преминете към основното съдържание

Как една чанта може да промени понеделника ви?

Плюс 34 ярки модела, от които да изберете този, който ще ви зареди с добро настроение
© Imaxtree

Според проучване във Великобритания, в най-стресиращите дни от седмицата, един от които е понеделник, защото е началото на работния цикъл, а останалите са онези дни, в които слънцето отказва да се покаже иззад облаците, най-големият анти-депресант за жените е... новата чанта!

Нормално, щом е нова. Но защо чанта?! Психолозите обясняват този феномен на острова с факта, че чантата е от малкото шопинг находки, при които една жена не изпитва вина, ако случайно е надебеляла. С дрехите, бельото, дори с обувките това е възможно да се случи и тогава ефектът от шопинга като анти-депресант е по-скоро отрицателен.

Другата причина, която отчитат стилистите, е, че новата чанта винаги се забелязва, докато новите обувки, бижута или други аксесоари, с които една жена държи да се похвали поне пред приятелките си, често остават на втори план в аутфита.

И ако искате някоя чанта наистина да промени понеделника ви, този сезон не е никак трудно – ярки и нестандартни, закачливи и цветни, новите колекции наистина са направени с идеята да провокират усмивка. Не само една :)

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser