Преминете към основното съдържание

Как изглежда гардеробът на зодия близнаци?

Безспорно това е една от най-разсеяните зодии и почти винаги забравят за финалните щрихи, които придават завършен вид на тоалета
H&M, Furla, Marc Cain, Max&CO.
H&M, Furla, Marc Cain, Max&CO. © PR

Родените под зодиакалния знак близнаци определено не са хората, които изпадат в ситуация на дълго суетене пред огледалото, но това съвсем не означава, че не обичат да изглеждат добре. Те обичат разнообразието, ексцентрични са и най-често съобразяват облеклото с настроението си.

Рядко можем да видим близнак в традиционен костюм или облечени в сиво. Изключително добре се чувстват в леки и ефирни материи с асиметрични и артистични кройки, както и в подчертано секси дрехи - тесни дънки, къс кроп топ или мини пола, съчетата с обувка на висок ток. 

Близнаците са едни от най-разсеяните зодиакални знаци и почти никога не се сещат за финалните щрихи, който дават завършен вид на тоалета. За това препоръчваме на всички, които са родени от 22 май до 21 юни да вкючат във визията си аксесоари, които да са нетрадиционни и загадъчни, за да могат по този начин да придадат завършен вид на визията.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser