Преминете към основното съдържание

Как изглежда любовта в танц?

Вижте първи видеото с примабалерината Мари-Анес Жило и партньора й Юго Маршон, с което двамата се включиха в #DiorLoveChain
Френската примабалерина Мари-Анес Жило и балетистът Юго Маршон.
Френската примабалерина Мари-Анес Жило и балетистът Юго Маршон.

Инициативата #DiorLoveChain продължава да набира популярност, а най-новите участници в нея са френската примабалерина Мари-Анес Жило и балетистът Юго Маршон. С невероятно изпълнение те пресъздават танца на любовта в навечерието на Свети Валентин. elle.bg, заедно с останалите онлайн издания на ELLE по света, има привилегията да пусне уникалното видео два дни преди официалната премиера.

Жило и Маршон пресъздават танца на любовта в навечерието на Свети Валентин за #DiorLoveChain.

Вижте първи целия клип, който ще се завърти в социалните мрежи на 14 февруари:

А ВИЕ, ВИЕ КАКВО БИХТЕ НАПРАВИЛИ ЗА ЛЮБОВТА?

Благотворителната инициатива на DIOR стартира през август миналата година с вдъхновяващо видео, което събра Натали Портман, Чарлийз Терон, Дженифър Лорънс, Ева Херцигова, Джони Деп и още куп звезди заедно. Може да се присъедините към #DiorLoveChain, като запишете ваш клип с отговор на въпроса: „And you, what would you do for love?”. Във видеото може да участвате сами или заедно с приятели. Ако искате, пред камерата може да пеете, рисувате, танцувате... Всичко, което ще помогне на видеото ви да се открои, да има вайръл ефект върху последователите ви и да бъде забелязано от Dior. На финала на клипа номинирайте хора, които обичате, за да ги предизвикате да поемат щафетата и да запишат техните видео отговори. Публикувайте вашето видео в социалните мрежи с хаштаг #DiorLoveChain и вече сте в играта!

Ако вашият видео пост е достатъчно креативен и оригинален, може да бъде включен в пътуващата изложба на Dior, която през 2018 г. ще стартира от Шанхай, Китай.

Инициативата е с благотворителна цел – за всяко видео, публикувано в социалните мрежи с хаштага #DiorLoveChain, от Dior ще даряват по 1 американски долар на We Charity, част от We Movement. Канадската благотворителна организация работи за подобряване на образованието и медицинските грижи в бедните и развиващи се страни, на този етап в 9 държави в Южна Америка, Африка и Азия. В момента Dior Love Chain заедно с актрисата Натали Портман са ангажирани с каузата на We Schools в Кения, за да осигурят по-добро образование на младите момичета в страната.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser