Преминете към основното съдържание

Как изглежда новият дом на принц Хари и Меган Маркъл

Вижте къщата Фрогмор, в която се местят херцогът и херцогинята на Съсекс
© getty

Миналата седмица стана известно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да сменят мястото си на постоянно пребиваване поради разликите в темповете на живот, както и ежедневните навици на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. В момента двойката живее в двуетажна къща в двореца Кенсингтън, но във връзка с предстоящото попълване на семейството, принц Хари помоли кралицата да му даде къщата Фрогмор, която ще бъде новият им дом.

Днес в мрежата има нова снимка на провинцията Уиндзор, която ще бъде озеленена за новите гости. 

© Daily Mail

Според Daily Mail се очаква настоящите собственици на резиденцията, херцогът Глостър (братовчед на Елизабет) и съпругата му Бригита, скоро да напуснат луксозния 21-стаен замък за херцога и херцогинята на Съсекс.

Принц Хари избра имението от 17-ти век поради сравнително далечното му местоположение от двореца Кенсингтън и поради засиленото внимание на пресата към членовете на кралското семейство.

© getty

Съобщено е, че Хари и Меган не искат новороденото да живее като риба в златен аквариум и постоянно да е под прицела на репортерите. Източници твърдят, че по-младият внук на Елизабет II не иска всяка стъпка на първото му дете и всичко, което прави съпругата му да е плод на папарашки снимки и тема в медиите.

Очевидно е, че принц Хари все още е подложен под стрес поради засиленото обществено внимание към съпругата му, от преди сватбата им през май.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser