Преминете към основното съдържание

Как изглежда перфектният плажен ден?

Релаксирайте, отдайте се на удоволствието и направете нещо добро за себе си

7:00 ч.

Станете рано! Но защо? Всъщност, ранното ставане има едно голямо предимство и то се нарича релакс. Плажът е все още пуст, въздухът е напоен с полезните йодни изпарения, а слънцето не е толкова горещо.

10:00 ч.

Този час е идеален да се раздвижите с малко плуване в морето. Така ще се заредите с енергия за целия ден и ще поддържате тяло си красиво, дори и по време на почивката.

12:00 ч.

Сигурни сме, че вече ще сте се излегнали на плажа. Кой може да направи престоя ви там още по-приятен? Ягодовото мохито! Препоръчваме ви обаче да си поръчате безалкохолен вариант, за да нямате главоболия. Буквално!

13:00 ч.

Независимо дали сте любител на морските спортове или не, винаги можете да намерите с какво да се раздвижите – освен сърф, можете да карате водно колело или да играете плажен тенис.

15:00 ч.

Време за вас! Отпуснете се с книга в ръка. 

17:00 ч.

Когато се върнете от плажа, е време да се погрижите за кожата си. Използвайте душ-гел за след слънце, който ефективно ще отмие UV филтрите, солта и пясъка, а след него нанесете лосион за след слънце, за да засилите тена и да разкрасите кожата.

19:00 ч.

Не губете време за грим и прическа. Плажните къдрици си ги имате, за очите изберете лек грим в неутрални цветове, които само ще подчертаят красиви ви тен.

20:00 ч.

Излизате навън. А помислихте ли за досадните комари? Те могат да развалят всяка вечер край морето, затова нанесете репелент.

22:00 ч.

Време е за парти! Настройте се на подходящата вълна с любимия ви летен аромат.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser