Преминете към основното съдържание

Как кучетата на Меган Маркъл й помогнаха да оцелее след спонтанния аборт

Нови разкрития за живота на херцогинята на Съсекс

Не е тайна, че Меган Маркъл обожава кучета. Изглежда, че нейните четириноги приятели са й оказали безценна подкрепа през предизвикателната 2020 година. Съпругата на принц Хари е щастлив собственик на две кучета: бигъла Гай (който има още преди да се срещне с бъдещия си съпруг) и черния лабрадор Пула, когото двойката осинови през 2018 година.

Според главния изпълнителен директор на благотворителната организация за животни Mayhew, която е под патронажа на Меган, тази двойка „животни“ се е превърнала в силна емоционална подкрепа за актрисата, особено през последните месеци. „В разговорите ни тя винаги споменава колко важни са нейните кучета и колко голяма подкрепа са й оказали, особено по време на всичко, което се случи миналата година: COVID, както и личните изпитания и премеждия, които е преживяла“, разказва Каролайн Йейтс.

Да си припомним, че 2020 г. започна със скандал, когато Меган и Хари обявиха плановете си да се оттеглят като работещи кралски особи и да стартират финансово независим живот.

Двойката се премести в Канада, а след това в Калифорния, точно когато започна пандемията COVID-19, и прекара месеци в изолация в новия си дом. През 2020 г. те бяха подложени на много критики заради „абдикацията“ си.

Освен това семейството бе сполетяно от трагедия - Меган загуби второто си дете в началото на бременността.

Всеки, който е имал куче, знае колко утешително е присъствието им по време на трудни моменти, което Меган явно оценява. Въпреки че Съсексите вече не използват социални медии, феновете успяха да зърнат Гай и Пул в различни видео разговори и телевизионни изяви на двойката от американския им дом. Двете кучета се появиха и на коледна картичка, която двойката пусна през декември, с участието на Хари, Меган и техния син Арчи.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser