Преминете към основното съдържание

Как Lacoste обвърза модата с тениса?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Като почит към Рене Лакост, ревюто на колекция есен-зима 2020/2021 се състоя в Tennis Club de Paris. Освен дизайнер той е бил и тенисист. От своите фенове е наричан Крокодила, а понякога и Алигатора. Има различни обяснения за това, като едно от тях е свързано с твърдия му характер и с поведението му на тенис корта. Известна е историята, че Лакост се обзаложил с капитана на своя отбор дали може да спечели даден мач. Залогът бил куфарче от крокодилска кожа. По-късно приятелят му Робърт Джоър рисува крокодилче, което бродира върху сакото на Лакост за мачовете му.

На ревюто си в Париж Lacoste привлече вниманието ни с цветовата гама на тоалетите. Различните нюанси на зеленото създадоха хармонична атмосфера и положително излъчване. А различните тонове на кафявото внушиха усещане за уют. Забелязахме и класическото каре, което е запазена марка, носеща елегантност, без значение от сезона. Lacoste показа ежедневни стайлинги, които са не само стилни, но и удобни.

Много от моделите, които видяхме на подиума, носеха шапки с козирка. Както знаете, те са важен аксесоар от тенис визията, от която брандът черпи вдъхновение.

Всичко от Lacoste ще откриете в галерията.

Още по етикети

ревю , Lacoste
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser