Преминете към основното съдържание

Как лакът за нотки може да направи пръстите ви по-дълги?

Или ръцете ви по-млади, или по-фини – оказва, че цветът на лака може да действа като фотошоп
© iStock

Ако обичате да снимате ръцете си след маникюр или държащи чаша шампанско, знаете колко зле могат да изглеждат ноктите ви, ако светлината е неподходяща или цветът на лака не е подбран добре. Оказва се, че именно точният нюанс може да направи ръцете ви от „ъъъ“ в „уау“. Затова следващият път, когато си избирате лак за нокти, следвайте нашия гид, за да постигнете ефекта, който желаете или от който ръцете ви имат нужда.

По-млади ръце

Трябват ви цветове, които не са прекалено тинейджърски или неонови, но в същото време са достатъчно ярки. Тя ще направят ръцете ви по-елегантни, а кожата ще изглежда значително подмладена.

© ImaxTree

Ръце като след почивка

Ако искате ръцете ви да изглеждат като целунати от слънцето, заложете на ярки цветове като жълто, зелено, оранжево или матови пастелни цветове.

© ImaxTree

По-широка нокътна плочка

Плътните бели и пастелни нюанси правят нокътната плочка да изглежда по-голяма, защото контрастират на тона на кожата на ръцете.

© ImaxTree

По-малка нокътна плочка

По-тъмният лак за нокти има този ефект, затова изберете дълбоки цветове, които обаче отиват на тена ви, особено през зимата.

© ImaxTree

По-дълги пръсти

Изберете натурални, фини цветове, които не привличат вниманието към ноктите ви, за да могат те да станат естествено продължение на пръстите ви.

© ImaxTree

Напомняме ви, че можете да спечелите един от 5-те страхотни комплекта за маникюр, като гласувате в конкурса на rozali.com и SNB Proffesional „Любим маникюрист на България за 2018“. Повече подробности вижте тук.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser