Преминете към основното съдържание

Как Мария Силвестър ни вдъхнови за есента?

Любимата ни актриса знае как да избира стила си: доказателство в снимки
Мария Силвестър
Мария Силвестър

Ресни: основен детайл на ретро стилистиката в модата. Но има толкова много варианти, които дават възможност да използваме този детайл нестандартно. А когато идеята идва от една от най-интересните жени в родния шоубизнес, бързаме да я споделим с вас.

В навечерието на есента се оглеждаме за различни модни комбинации с дрехи за новия сезон. И някои от тях вече гарантирано присъстват в гардероба ви. Като роклята от колекцията есен-зима H&M Studio, с която уловихме Мария. Хареса ни как умело използва шал с ресни и променя излъчването на роклята. Ресните са основен елемент от стила на 70-те, а плетивото е нещо, без което не можем да си представим есента.

Практично и модерно: браво, Мария! Вижте предложенията ни за гардероба ви, ако решите да комбинирате и вие рокля с шал с ресни за есента! И идея за комбинация със същата рокля, но от подиума. 

© ImaxTree, H&M Studio AW15

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser