Преминете към основното съдържание

Как Ню Йорк става част от козметичния ни несесер?

Прави го новата марка Artistry Studio

Звучи странно и доста трудно да успеем да "пренесем" Ню Йорк в ежедневния си грим. Но всъщност това е възможно, благодарение на новата марка Artistry Studio и тяхната първа колекция, вдъхновена от американския мегаполис. Идеята на бранда е да представя в специални колекции градовете, които оказват най-голямо влияние на съвременното изкуство, култура и мода, и да предадат техния дух в цветове и текстури.

Новият бранд, който е част от голямото семейство на Amway, също така ще си партнира с местни артисти, които ще създават визията на опаковките на всяка градска колекция. Първа е Lady JDay, която е популярен графити артист в Ню Йорк. Нейните творения изобразяват женската сила с ярки цветове и смели композиции по улиците на града, а сега вече и на опаковките и продуктите на Artistry Studio. "Ние, момичетата, постоянно сме в търсене на своя път, а на някои им се налага да работят повече от другите, за да го открият. Вдъхновявам се от жени, за които успехът е в това да живееш точно както искаш”, казва Lady JDay.


ДЕЛЯН МАНЧЕВ: МОЕТО МЯСТО Е НЮ ЙОРК!


Линията Artistry Studio NYC се състои от шест продукта, всеки от които улавя пулса на Ню Йорк. Сред тях ще откриете комбинирани палитри за очи и лице, двойни стикове за очи и устни, спирала, палитра с хайлайтъри и червило.

Колекцията Artistry Studio NYC вече може да бъде поръчана от представител на Amway или от сайта на компанията. А в галерията ни разгледайте и самите продукти, както и още вдъхновяващи снимки в стил "Ню Йорк".

 

 

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser