Преминете към основното съдържание

Как носят любимите си дънки българските модни блогъри?

С широки крачоли, раздрани, с висока талия - с какво ги съчетават любимите ни блогъри?

Със застудяването на сезона на преден план в гардеробите ни идват дънките. Точно тези, за които Ив Сен Лоран е страдал, че не ги е измислил той. И не само Ив, редица дизайнери смятат дънките за най-перфектното ежедневно облекло. Ние също сме им големи фенове. 

Когато става дума за модел и комбинации, то дънките ни дават много голям избор. 

От къде черпим вдъхновения? 

От модния подиум, от стрий стайл гурутата и естествено от родните модни блогъри.

Кои са моделите, които трябва да влязат в гардеробите ни тази есен и как да ги стилизираме? 

"В този живот съжалявам само за едно - че не аз съм измислил дънките." - Ив Сен Лоран

Разглеждаме блога на Анелия:

© SugarFoxy

От Анелия винаги можем да намерим бохемски нотки във визиите, които носи. Коженото яке с дънки е най-голяма класика, която ние обичаме. Широкополата шапка и ризата с етно принт превръщат бунтарската комбинация в роматична и много градска визия. 


                        Гост блогърът Анелия: 5 въпроса за пролетното почистване на гардероба


Разглеждаме блога на Милена:

Милена ни напомни, че акцентът трябва, този сезон, да пада върху глезените и крачолите. Най-вече ръху крачолите! Особено върху широките крачоли! Тези, които се промъкнаха от 80-арската ера в големите магазини на ритейлърите.  

Разглеждаме блога на Ванина:

© Style inspiratrice

Ванина е от онези жени, след които се обръщаш, защото искаш да хвърлиш още един поглед на детайлно подбрания и тоалет. Дънките в гардероба й са прави или слим и задължително подгънати при глезените. 

Разглеждаме блога на Калина:

© TheDailyUrban

За есента, ако случайно бързате за някъде и ви трябва стилна и небрежна визия, няма как да сгрешите с дънки с висока талия и поло ... или риза, или тениска, или блуза, или каквото и да е! Високата талия е must-have в гардеробите ни, а Калина успява да ни накара да се огледаме за още един чифт из магазините.  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser