Преминете към основното съдържание

Как „Приятели“-те поздравиха Дженифър Анистън за рождения ѝ ден?

Вчера Дженифър Анистън навърши 51 години

© Getty

Вчера Дженифър Анистън навърши 51 години. Все още не знаем подробности за партито и дали Брад Пит фигурира в списъка с гостите, но надникнахме в Инстаграм и видяхме как нейните колеги от сериала „Приятели“ отбелязват празника ѝ в социалните мрежи.

Лиса Кудроу публикува много стара снимка на Анистън с текст: „Винаги красива и все по-красива. Честит рожден ден! Обичам те. И също така ПРОСТО не знам как да постна снимка правилно.“

Кортни Кокс публикува снимка, на която двете с Дженифър Анистън са с еднакви коси, прически и очила: „Колкото и да се опитваш... има само една Дженифър Анистън. Честит рожден ден, скъпа моя приятелко! Обичам те!“.

Матю Пери, който от няколко дни също има Инстаграм акаунт, качи снимка, на която е заедно с рожденичката, и написа: „Честит рожден ден, Джени!!!“.


В своя профил пък Анистън качи снимки от фотосесията си за списание Interview, на чиято корица е този месец. И можем да кажем, че изглежда повече от страхотно.

Продължение на „Приятели“, но под малко по-различна форма, предстои вероятно през май месец тази година. Говори се, че става въпрос за специално едночасово шоу, което ще събере отново на екран Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър и ще постави началото на нова стрийминг услуга на HBO (междувременно HBO придоби правата върху 10-те сезона на „Приятели“). Услугата се нарича HBO Max и ще стартира с над 10 хил. часа съдържание.

Звездите все още не са обявили официално новината, но пък от края на миналата година ги виждаме доста често заедно... Stay tuned!

Дженифър Анистън пропусна наградите, за да се срещне с Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Вижте повече

Дженифър Анистън пропусна наградите, за да се срещне с Кортни Кокс и Лиса Кудроу

Critics’ Choice Awards останаха без присъствието на актрисата

Имало едно време Брад Пит и Дженифър Анистън...

Вижте повече

Имало едно време Брад Пит и Дженифър Анистън...

Как Брад Пит разсмя Дженифър Анистън с речта си на Златните глобуси?

Сако върху голо тяло, по примера на Дженифър Анистън

Вижте повече

Сако върху голо тяло, по примера на Дженифър Анистън

Актрисата е заложила на семпла и ефектна визия

Още по етикети

Дженифър Анистън
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser