Преминете към основното съдържание

Как са се запознали Брад Пит и новата му любима? Изключително пикантна история!

Ергенът Брад Пит официално има нова приятелка – 27- годишната хубавица Никол Потуралски. Дни след като тази новина обиколи медиите, вече се появяват нови подробности. Историята за тяхното запознанство е много вълнуваща и доста пикантна!

Брад и Никол се срещат през август 2019 г. по време на промо турнето на филма „Имало едно време в Холивуд“ в Берлин, където живее Потуралски. Но не това е най интересното. Още преди десет години носителят на „Оскар“ се запознава със съпруга на Никол, 68-годишния Роналд Мери, който е собственик на скъпарския ресторант „Borchardt“ в центъра на града. През 2019 Брад решил отново да посети мястото и да се види със Роналд. Този път собственикът е придружен от младата си съпруга. Брад е очарован от красивата брюнетка и цяла вечер разговаря с нея. И, както изглежда, се влюбва до уши.

Няколко седмици по-късно топмоделът отива в Лос Анджелис за фотосесия и се среща с Брад. По-късно, през ноември 2019г., двамата са видени заедно на концерт на Кание Уест.

Брад Пит и Никол Потуралски вече официално са двойка и в момента почиват в луксозния замък Миравал в южната част на Франция.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser