Преминете към основното съдържание

Как се е променил стилът на Дженифър Лопес през годините?

Галерия

Връщаме се в началото на 2000 година. Тогава Дженифър Лопес е залагала до голяма степен на провокацията. На 42-рите годишни награди "Грами" в Staples Center, Лос Анджелис, Джей Ло е облечена в рокля на Versace. Погледите ни бяха привлечени веднага от дълбокото v-образно деколте, което стига чак до ханша. Прозрачността на флоралния десен създаде още по-силен ефект. Към провокативния си тоалет звездата е добавила и сандали на висок ток, украсени с блестящи кристали. Избрала е да пропусне колието, вместо това е добавила обеци и пръстен, също с блестящи кристали. С такива обувки със сигурност не са необходими много бижута!

Изглежда, че сред любимите цветове на поп дивата е белият. Тя го е предпочела за много от събитията, на които е присъствала. През 2000 г. я виждаме да носи кроп топ, панталон и лента за коса, изцяло в бяло, на наградите на MTV за Best Dance Video. На премиерата на филма The Wedding Planner в Лос Анджелис (2001) също е избрала бял топ. На Празника на филмовата музика през 2007 г., проведен в театър "Кодак", Холивуд, Дженифър Лопес е облечена с дълга феерична бяла рокля, с една презрамка. И това не е всичко. И през следващите години тя често се спира на white стайлинга.

Рядко я виждаме в панталони, но има и такива визии. Любителка е на роклите и за по-специалните събития се доверява точно на тях. Не случайно те са символ на женственост, елегантост и сексапил. А Дженифър успява да покаже и трите.

В галерията ни проследихме промяната в стила й от 2000 г. до 2021 г. Можем да го обобщим с две думи - провокативна елегантност!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser