Преминете към основното съдържание

Как се храни и тренира Меган Маркл?

Приятелката на принц Хари избира зелени смутита, варени картофи и йога

След като узна за романа й с принц Хари, пресата започна да следи на всяка крачка американската актриса Меган Маркл. Най-често папараците улавят 35-годишната красавица на излизане от любимата й йога, а в Instagram нейните 1.5 милиона последователи знаят колко здравословен живот води тя. Меган готви често, медитира, спортува и е в хармония със себе си.

ХРАНЕНЕ

Актрисата признава, че се придържа към строг режим на хранене, тъй като постоянно е пред камера. Става сутрин в 4:15 и веднага пие топла вода с лимон. Закусва овесени ядки с банан и сироп от агаве. Обядва най-често със салата и протеини (месо, риба или бобови).

Следобяд често хапва ябълка с бадеми или зелено смути, а за вечеря предпочита безглутенова паста с пармезан и чаша червено вино.

ЛЮБИМ ДЕСЕРТ

Меган признава, че от калорийните удоволствия любимо й е чаша вино: „Слабостта ми е комбинацията картофи с вино“.

ПРЕЗ УИКЕНДА

Когато не е на снимки, вместо салата и смути, Меган избира комбинацията картофи и вино. Но дори и в тези моменти актрисата се храни балансирано.

МОТИВАЦИЯ

След тренировка усещам в хармония ума и тялото си. Това състояние ме кара всеки път отново да се връщам в залата за тренировки или да пригитвям килимчето си за йога“, разказва пред Women's Health Меган.

ЙОГА

Майка ми е инструктор по йога, така че това ми е заложено в гените. Обичам ащанга-виняса-йога (стил, при който се подразбира, че човек не трябва да жали себе си по време на изпълнение на асаните – бел.ред.). Идеално е за мен, когато се занимавам с йога в стая с изгасени светлини и запалени свещи.“

ТИЧАНЕ

„Тичането за мен е като медитация – позволява ми да остана насаме със себе си и да изчистя ума си. Понякога се занимавам с индивидуален треньор, особено, когато съм на снимки в Торонто.“

ЗА МЪРЗЕЛА

„Понякога обичам да не правя нищо. В съвременния свят всички сме заети и се стараем да успеем, но винаги намирам поне час, за да се отпусна и да мързелувам. Това ми помага да съхраня баланса си“, разкрива Меган своята тайна за вътрешна хармония.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser