Преминете към основното съдържание

Как се конструира неподдаващо се на времето лице?

Изкуството на архитектурата върху кожата

Как изглежда здравата кожа? Равномерен цвят, равномерна текстура, лек матов блясък, тесни пори, липса на възпалителни елементи, свежа и стегната.

С времето обаче, кожата прогресивно губи своята структура и материя.  Усеща се дехидратирана, бръчките се задълбочават. 

Загубата на стегнатост и еластичност е в резултат от разрушаването на колагеновите фибри и еластина с течение на времето, както и намаляване съдържанието на хиалуронова киселина.

За да се справим с щетите на времето днес е достатъчно само да ползваме анти-ейдж грижата PhysioLift на Avene. Основните съставки на този нов продукт, който държи първенството в борбата с времето, са: Ascofilline – зарежда кожата с колагени, Моно-Олигомери на Хиалуроновата киселина – те уплътняват кожата, както и Ретиналдехид – подмладяващата съставка на всеки анти-ейдж крем.

5-те продукта за грижа задоволяват всеки козметичен ритуал за млада кожа:

Това са изглаждащ крем (за суха кожа), изглаждаща емулсия (за нормална кожа), нощен балсам, грижа за околоочния контур и концентрат-филър с безвъздушен пицес-пипета за прецизно нанасяне.  

За да създадат анти-ейдж серията PhysioLift Дерматологични лаборатории Avene в преоткриването на гладката, стегната и озарена кожа, залагат на концепцията на архитектурната устойчивост на сградите. 

Както годините оказват въздействие върху устойчивостта на сградата и нейната красота, така и колагеновите фибри в кожата с времето се разреждат, а хиалуроновата киселина започва да изчезва. Когато структурата на кожата отслабва, по нея започват да се появяват бръчки и дълбоки бразди. За да устои на тези промени, структурата трябва да се подсили.

 Основните съставки на този нов продукт, който държи първенството в борбата с времето, са: Ascofilline – зарежда кожата с колагени, Моно-Олигомери на Хиалуроновата киселина – те уплътняват кожата, както и Ретиналдехид – подмладяващата съставка на всеки анти-ейдж крем.

Намаляване на бръчките, по-стегната кожа, по-озарена кожа - това са резултатите от уникалната формула на PhysioLift!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser