Преминете към основното съдържание

Как се сприятеляват зодиите

Кои са шестте най-добри приятели в астрологията?

ОВЕН + СКОРПИОН

Огненият Овен е под егидата на Марс - планетата на решителността, която дава на доверениците си огромен жизнен потенциал. Именно до дълбокомислените Скорпиони, които освен Плутон се контролират от Марс, Овенът забавя своeто темпо и се настройва на философска вълна. Това приятелство помага и на двата знака да гледат на всичко от различни ъгли и да релаксират, когато е необходимо. Освен това Скорпионите винаги намират реална подкрепа в Овена, базирана на еднакви погледи над живота и ценностите.

ТЕЛЕЦ + ВЕЗНИ

Телецът, насочен към материалната страна на живота, наистина обича да се изявява и е основният хедонист на хороскопа. Ето защо те възможно най-удобно се чувстват до Везните - знак, също воден от Венера. Планетата на красотата, парите и удоволствията позволява на този тандем да намери нова мотивация за подвизи, както в кариерата си, така и в способността да живее красиво.

РАК + РИБА

Интуитивните Раци и поетичните Риби могат не само да се сприятелит, но и да създадат великолепен творчески тандем. И двата знака са ориентирани към естетическата страна на живота и често имат сходни вкусове. Раците помагат на Рибите да придобият самочувствие, а Рибите от своя страна им помага да установят вътрешна връзка със себе си. Освен това в този съюз и двамата представители могат да си помогнат психологически, тъй като са най-добрите емпатични знаци.

ЛЪВ + СТРЕЛЕЦ

Вторият владетел на Лъвовете, властният Юпитер, също така управлява Стрелеца - знак, който е отговорен за разширяването на знанията и пътуванията. Тази огнена двойка е насочена към превръщането на идеите в действие, затова често, освен приятели, те стават бизнес партньори. Що се отнася до обмена на енергия, Лъвовете помагат на Стрелците да се придвижат към целта и да не се разпръскат в няколко неща наведнъж, но Стрелецът сваля допълнителната арогантност от Лъвовете и ги настройва за лекотата на деня.

ДЕВА + КОЗИРОГ

Тези двамата знаят със сигурност, че търпението и трудът са над всичко. Приятелството на Девата и Козирога е съюз от двама души, които буквално са обсебени от работа и постигане на кариерни висоти. И двата знака са насочени към придобиване на висок социален статус, така че приятелството им се разбира напълно. Девата напълно се доверява на отговорния Козирог, но Козирогът вижда в Девата най-добрия съветник, който винаги е способен да бъде обективен.

БЛИЗНАЦИ + ВОДОЛЕЙ

Тези двама винаги имат за какво да си говорят - и двата знака се отличават с оригиналност на мисълта, отлично чувство за хумор и любов към живота във всичките му проявления. Близнаците, като основните интелектуалци на хороскопа, осигуряват на Водолеите храна за размисъл, а те от своя страна помагат на Близнаците да мислят извън кутията и превръщат жаждата си за знания в работа. Между другото, Водолеят може да стане блестящ треньор и гуру, но именно Близнаците разкриват този потенциал.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser