Преминете към основното съдържание

Как ще изглеждат децата на кралските семейства след 20 години?

Британците намериха начин да "погледнат" в бъдещето
© getty

Фенове на кралското семейство решиха да разберат как ще изглеждат децата на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл след 20 години. За да се разбере това порталът Cosmetify използва специално приложение.

Престолонаследникът и най-големият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, шестгодишният принц Джордж след 20 години ще е с руса коса и нос, чиято форма прилича на този на майка му.

Най-малкият син на херцозите на Кеймбридж, принц Луи, на 21 годишна възраст ще запази кръглото си лице и късата прическа. Британците отбелязват, че той ще има очите на майка си и формата на носа на таткото. 

По това време Шарлот ще навърши 24 години, а според приложението косата на принцесата ще потъмнее значително. Носът и формата на очите на момичето остават същите.

Когато синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 20 години, той ще има червените къдрици на баща си. Въпреки това, косата на възрастния Арчи ще стане по-тъмна.

Вижте нагледно как ще изглеждат в галерията:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser