Преминете към основното съдържание

Как тренира Хали Бери, за да си позволи да се снима без дрехи в Инстаграм?

Завиждаме й благородно, защото е на 50 с тяло на 20-годишна!
Хали Бери има защо да показва сексапилното си тяло без дрехи в Инстаграм профила си!
Хали Бери има защо да показва сексапилното си тяло без дрехи в Инстаграм профила си! © Instagram

Ако се направи класация за най-секси тяло в Холивуд, едно от първите места безспорно ще е за Хали Бери. Не се учудваме – все пак тя стартира пътя си към славата от конкурса „Мис Свят“ през 1986 г.

Днес обаче Хали е на 50! И продължава да има тяло на 20-годишна. Нещо повече – 20-годишните биха й завидели дори! Неслучайно Бери е едно от най-любимите момичета на Джеймс Бонд.

Има какво да научим от шоколадовата перла на Холивуд, що се отнася до тренировките. Дори да предположим, че наполовина перфектното й тяло е ген, то другата половина се постига с малко усилия в залата.

Как тренира Хали Бери, за да си позволи да се снима без дрехи в Инстаграм? Сама признава, че през годините е изпитала различни спортни техники, но най-ефективната е открила по време на снимките на филма „Жената котка“. По това време тя тренира заедно с известния инструктор Харли Пастернак (негова е „Най-важната книга за диети“). Пет дни в седмицата Хали Бери е на снимки, а тренировките й с Харли протичат по време на 40-минутната обедна почивка. Първите 25 минути актрисата прави кардио (бягане на място, тичане по стълби, спринт по хълмисти терени), а в останалите 15 минути – упражнения за различните части на тялото. Тайната на тази тренировка е не в упражненията, а в интервалите им, които са почти без почивка. Според Харли Пастернак този метод е за жени, които искат едновременно да свалят излишни килограми, но и да натрупат мускулна маса – това, което той постига с Хали Бери за няколко седмици, а тя продължава да тренира по неговата схема и до днес.

Актрисата има и още една тайна – антицелултна терапия с кафе. Всеки ден тя ексфолира кожата си с утайка от кафе, за да предотврати образуването на целулит.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser