Преминете към основното съдържание

Как ухае лятото?

На щастие, на цветя, на новия жизнерадостен аромат Dolce Peony Eau de Parfum на DOLCE&GABBANA

Внимание! Очаква ви взрив от енергия! Очаква ви пристрастяващо ухание! Очаква ви новият аромат на DOLCE&GABBANA - Dolce Peony Eau de Parfum. Готови ли сте да се потопите в жизнерадостната му сила? Вижте за какво говорим в рекламното му видео.

Този клип сигурно разпали любопитството ви за самия аромат. Както личи и от името му, той е напълно посветен на божура. Красивото цвете е символ на положителна енергия и вдъхновение. В Азия, например, вярват, че той носи късмет, здраве и богатство.

В началните нотки на Dolce Peony Eau de Parfum ще ви облее свежест в лицето на круша наши, пикантен пипер и бял бергамот. Логично сърцето изцяло е посветено на божура. Неговата прохладна нотка обгръща аромата, перфектно допълнена от българска роза и фрезия. Накрая мекотата на нектар от жълта слива обгръща интензивната дървесна нотка кехлибар и завършва тази прекрасна флорална композиция с дръзка и красива основа.

Новото допълнение към колекцията Dolce веднага изпъква и с няколко елегантни промени в класическия флакон. Капачката във форма на цвете е в мек лилав цвят, който кореспондира с нюансите на флакона и външната опаковка и е в контраст с изтънчената черна панделка. Името на аромата е в малиново розово, което разкрива част от цветовия спектър на божура - от най-обикновено лилаво до прекрасно рубинено червено.

В галерията може да разгледате и кадрите на фотографката Лиз Колинс и да се заредите с още енергия за летни приключения.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser