Преминете към основното съдържание

Как Valentino внуши идеята си за толерантност и равенство между половете?

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Забелязахте ли колко много от ревютата в Париж се откроиха с черен цвят? Миналия сезон Пиерпаоло Пичоли показа неонови цветове, животински принтове и много екстравагантност. Дизайнерът се стреми да внесе ново усещане за всеобхватност в своите шоута, като включи и мъжки модели този път в шоуто си. А палтото, което откри шоуто на мъжете му миналия месец, беше носено от женски модел тук. "Това, което исках да направя, е портрет на момент без категории. Модата трябва да записва и да приема големите промени в света. Трябва да насърчаваме толерантността и равенството".

Един от начините, по които той илюстрираше своето послание, е да премахне прекалената пъстрота от цветове и част от грима. И така личността да блесне със собствена си индивидуалност, уникалност и натурална красота. Но въпреки това, има и тоалети в различен цвят от черното, които се откроиха, особено вечерните рокли, украсени с пайети, дантела и флорални елементи.

В галерията ни ще намерите всички визии от колекцията есен-зима 2020/2021 на Valentino.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser