Преминете към основното съдържание

Как зодиакалният ви знак пречи на работата ви

И как да се справите с това

© iStock

Всеки знак в хороскопа се характеризира с особености в работата си - както положителни, така и отрицателни. И докато някои характеристики могат да ви превърнат в отличен служител, други сериозно могат да възпрепятстват развитието ви. За щастие, с минимални усилия е лесно да се преодолеят тези особености и да се наблегнат на онези, които ще допринесат на кариерно израстване.

Вижте как да станете най-добрият колега, шеф или служител, въз основа на хороскопа.

Овен

Това, което пречи на работата ви са "вълненията", както около разрешаването на сложни задачи, както и радостната превъзбуда около „брилянтната идея“ родила се в главата ви през нощта. Не забравяйте, че тези работни "емоции" могат да навредят на нервната ви система и да ви лишат от сън. Ето защо се опитайте да сте по-внимателни по време на оперативки и срещи с колеги като повече слушате и по-малко говорите.

Телец

Вие сте склонни да обядвате на работното бюро. Всеки път си обещавате да тръгнете по-рано от офиса и евентуално да не взимате допълнителна работа вкъщи. Повярвайте, липсата на краен час за работния ви ден ви прави много по-малко ефективни. Опитайте си създадете здравословни навици като да обядвате с колеги извън офиса и не забравяйте да планирате вечерта и уикенда далеч от офисните ви задължения. Все пак, мозъкът ви се нуждае от почивка!

Близнаци

Започвате с нещо важно, свързано с работата ви, а след това изведнъж през 10 линка попадате в дълбините на Уикипедия или се залепвате във фийда на Instagram ... Позната ситуация? Основният проблем на всички Близнаци - неудържимото любопитство. Опитайте се да се придържате към списъка си със задачи и да инсталирате известия на телефона си, които да ви напомнят, че е време да си проверите отново графика - по този начин можете да излезете от черната дупка на Интернет, преди да ви погълне изцяло.

Рак

Вие сте великодушни и чувствителни, но ако не поставите граници в работната комуникация, скоро ще почувствате как всеки приема вашата помощ за даденост. Няма нищо лошо в щедростта и взаимната помощ, но се уверете, че колегата ви ви носи кафе толкова често, колкото и вие на него. Започнете с най-простото - да казвате "Не!" като обясните, че сте заринати с неотложни задачи и не можете да поемете повече работа за деня.

Лъв

Най-трудното за Лъва е да приема критика, дори тя да е конструктивна и полезна. Вие просто не издържате на коментарите на другите, което в крайна сметка унищожава вас и отношенията ви с екипа. Важно е да запомните - професионалната обратна връзка не е лична атака. Разделете тези понятия!

Дева

Вие сте перфекционист и най-често това качество работи във ваша полза. Но желанието постоянно да се държите на невероятно високо ниво и да изисквате същото от другите може да ви направи нещастни. Позволете си да правите грешки в работата и не забравяйте, че работите с хора, а не с машини. Никога не знаете какви външни или вътрешни обстоятелства могат да попречат дадена задача да бъде свършена навреме.

Везни

Може би си губите времето, опитвайки се да очаровате всички. Социалната страна със сигурност е важна и е съвсем естествено да се погрижите да сте в хармония с екипа. Но не забравяйте, че имате работа. Вместо да губите време с колегата пред кафемашината, може да вложите тази енергия за да свършите нещо полезни в работния процес.

Скорпион

Трудно ви е да искате помощ, да казвате „не“ и да делегирате задачи. Но когато "поглъщате" повечето работа, вероятно се чувствате малко претоварени или подценени. И това чувство нараства с всеки изминал ден. Не бъдете мъченици. Напомнете на шефа си, че сте натоварени или попитайте дали някой може да ви помогне поне с една от милионите задачи, които сте поели.

Стрелец

Най-неуморният представител на зодиакалния знак. Изразът „и целият свят не е достатъчен” е именно за тях. Затова те винаги търсят възможността да опитат нещо ново. Именно представителите на този знак най-често сменят работата си, понякога скачат от едно място на друго. Вие сте любопитни, неспокойни, и ви е страх да не ви закотвят в офиса. Затова се опитайте да се придържате към настоящата си работна концепция и утолявайте жаждата си за приключения вечер и през почивните дни.

Козирог

Използваме тази възможност, да поздравим всички луди работохолици! Обикновено работите много и винаги чувствате, че можете и трябва да направите повече. Вината е знак, че трябва да преосмислите начина си на мислене, тъй като работата ви няма да ви направи по-съвършени. Прекарайте известно време насаме и определете за себе си какво е необходимо (в разумни граници), за да може най-накрая да се чувствате доволни от работата си?

Водолей

Мислите извън кутията и понякога имате малки проблеми с хора, които не са на една и съща вълна с вас. Особено, ако в стълбицата на йерархията те са над вас. Трудно е да сте най-креативният човек в офиса, но за съжаление това се случва. Не забравяйте, че реалността е различна от това как вие възприемате нещата и затова се опитайте да бъдете снизходителни към другите. Повярвайте, никой не подценява идеите ви.

Риби

Като един от най-креативните знаци на зодиака, вие вероятно не намирате много радост в рутинната работа. Но вашето инстинктивно желание да отделите повече време на изключително творчески задачи няма да доведе до нищо добро. Не трябва да прекарвате три часа в създаването на идеалната поздравителна картичка за колежката по бюро. В никакъв случай, не се отказвайте от творческите си идеи, но може би си дайте време и за работните задачи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser