Преминете към основното съдържание

Какъв подарък си взе Дженифър Лопес от Вашингтон?

Запомнящ се сувенир, който винаги ще напомня на певицата за един специален ден в кариерата й

Животът на артистите е изпълнен с ярки събития и моменти, които стават определящи в кариерата им. Неслучайно Дженифър Лопес е наричана поп кралица: списъкът й със запомнящи се събития включва участия на Супербол и Таймс Скуеър, многобройни церемонии Грами, снимки в холивудски филми и грандиозни концерти. Най-важното, почетно и запомнящо се участие обаче със сигурност ще бъдат няколкото минути от церемонията по инаугурацията на Джо Байдън, по време на които тя изпълни най-патриотичните композиции (с изключение на химна, който бе изпълнен от Лейди): «This Land Is Your Land» и «America the Beautiful».

.

Джей Ло ще има възможност да си спомня този специален ден в кариерата си с видеоклипове, снимки и ... специален сувенир, който тя си донесе от Вашингтон. Певицата, която обича блестящите аксесоари, бе забелязана в Маями със спортна бутилка за вода, обсипана със кристали в цветовете на американското знаме, паметната дата и думите „#Inauguration 2021“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser