Преминете към основното съдържание

Каква е перфектната детегледачка в семейство Кардашиян?

Известните инфлуенсъри имат редица изисквания, за да одобрят детегледачка за децата на клана: от непривлекателна до винаги на разположение.

В света няма по-известно семейство сред знаменитостите от клана Кардашиян. Кортни, Ким, Хлое Кардашиян и Кендъл и Кайли Дженър са сред най-големите инфлуенсъри в света, а тяхното телевизионно шоу „Семейство Кардашиян“ се гледа по целия свят.

Личният живот на сестрите отдавна е престанал да бъде личен, а натоварените им графици поставят въпроса как балансират работата с грижите за децата си. С детегледачки, разбира се. Но това, което не беше известно досега, е какъв точно е пътят, през който трябва да преминете, за да бъдете наети.

Според Radar Online подборът, който провежда семейството за избор на детегледачки, е много тежък и унизителен.

Плюс е, ако кандидатката купува продукти от козметичната линия на Ким Кардашиян.

Освен това има правила, които задължително трябва да спазват бъдещите детегледачки на клана Кардашиян. Избраните трябва да работят съгласно правилата за санитарна дистанция. Тоест те винаги трябва да спазват разстояние, което зачита личното пространство на майката и детето. Или иначе казано перфектната детегледачка никога не трябва да върви до някоя от сестрите Кардашиян.

Според "наръчника" перфектната Мери Попинз не трябва да се появява в риалити шоуто "Семейство Кардашиян", а ако случайно го допусне, това би означавало незабавно уволнение.

Друго изискване е одобрените да имат усет за мода и стил и то не само за себе си, но и за подбора на тоалетите на децата на инфлуенсърите. Освен това детегледачката трябва да е на разположение по всяко време и.... да не е привлекателна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser