Преминете към основното съдържание

Каква е причината за скандала между Зейн Малик и майката на Джиджи

Няма изгледи Зейн и Джиджи да се съберат отново.

Появиха се нови подробности около скандала в звездното семейство на Джиджи Хадид и Зейн Малик, които се разделиха, след като майката на модела, Йоланда Хадид, обвини музиканта в домашно насилие. Сега Зейн, който се призна за виновен и получи наказание под формата на 360-дневен изпитателен срок и глоба, възнамерява да направи всичко необходимо, за да избегне битка за попечителство на едногодишната си дъщеря Кай.

В разговор с Mirror бизнес партньорът на Зейн каза, че след инцидента музикантът е изключително притеснен за бъдещето на семейството си и очаква мирно решение на въпросите, свързани с попечителството на детето:

„Джиджи и Зейн отглеждат Кай заедно. Той възнамерява да се бори с всяко предположение, че проявите му на агресия могат да му попречат да се грижи за дъщеря си. Джиджи подкрепя желанието на Зейн да участва в отглеждането на дъщеря им.”

Преди няколко дни Йоланда Хадид обвини Зейн Малик в домашно насилие след кавга, възникнала между тях, когато самата Джиджи отсъствала от семейния дом. Според слуховете музикантът обидил Йоланда, натикал я в дрешника и й наредил да стои далеч от дъщеря му. Малик беше обвинен в четири тежки престъпления. Той не оспори обвиненията срещу него. Сега Зейн ще трябва не само да плати глоба и да изтърпи пробация, но и да премине курс за контролиране на гнева и програма за борба с домашното насилие. Освен това за му е забранено да контактува с Йоланда и нейната охрана.

Говори се, че всъщност отношенията между Зейн и Йоланда се влошили много преди този инцидент. Първата сериозна кавга между тях се случила още през януари, когато Йоланда публикува снимка в своя Instagram, на която в отражението в огледалото се вижда лицето на бебето Кай. Йоланда изтри тази снимка, но това все пак доведе до семеен конфликт. Зейн, който заедно с Джиджи се стреми да предпази дъщеря си от вниманието на пресата, беше бесен от постъпката на майката на модела.

Запознати разказват, че Зейн Малик и Йоланда Хадид така и не намерили общ език. Докато Зейн води уединен начин на живот и ревниво пази личния си живот, което Джиджи също споделя, Йоланда винаги се е стремяла да участва в кариерата на дъщеря си и е подкрепяла нейната публичност.

„Йоланда винаги е казвала, че Зейн трябва да подкрепя Джиджи: да се появява с нея на червения килим и да публикуват съвместни снимки в Instagram. В един момент тя дори ги покани да участват в риалити шоу, от което той беше ужасен”, разказа източник в интервю за The Sun.

Джиджи Хадид и Зейн Малик са заедно от около шест години, като през този период многократно се разделяха и отново се събираха. Преди година се роди дъщеря им Кай. След раждането на дъщеря им, на снимките в Instagram и в редките разговори с журналисти, двойката демонстрира абсолютна семейна идилия.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser